tirsdag 24. april 2012

Hoover Dam og road trip



Etter Vegas var det tid for roadtrip mot Arizona og Grand Canyon, men først var det et stopp for å se Hoover Dam (eller ”hoooooooVeeeeer Daayem” som Kjetil og Christina liker å si/hyle gjentatte ganger hver gang de ser et skilt/kommer på/kjører forbi Hover Dam…. ) Enorm og imponerende byggekunst av en demning, jeg har vel ikke så mye mer å si om den. Gøy å stå på toppen og titte ned i juvet.






















Veien videre ble unnagjort susende på highwayen der den passerer ørkenlandskap, busklandskap og litt mer fjellandskap etter tur. Vi begynte etterhevert å nå godt opp i høyden og til slutt ankom vi dagens mål på gps’en: Williams. Dette er en søt liten by som ligger ved Route 66. Her hadde vi leid et koselig lite hus for de neste dagene. Herfra kunne vi nå South Rim av Grand Canyon på om lag en time. Selvsagt hadde det vært enda gunstigere å bo nærmere, men der var det både få muligheter og uforsammet dyrt, så da fikk vi heller ta til takke med litt kjøring. Vi fikk jo et helt hus for en billigere penge enn to kjipe små rom rett utenfor nasjonalparken. Valget ble da enkelt. Williams it was! Og her koste vi oss masse de neste dagene med gode middager, grilling, vin og øl, kortspill, masse koselig prat og utrolig godt selskap!
Litt sliten tass etter lang biltur

En liten ispause

Det koselige huset "vårt" i Williams

Jeg må også nevne at Kjetil og André var nokså fornøyde med denne leiebilen også. Det var riktignok ingen sprek BMW, men den var visst ikke så verst. Vi trenger ikke ødelegge med å nevne merket, gjør vi vel… ? Den ser jo ellers riktig så lekker ut…



1 kommentar:

  1. Så kjekt med roadtrip med gode venner! Alltid gøy med blogg-innlegg, og gleder meg til neste kapittel!!

    SvarSlett